November 2022

La multi ani, Romania!

La multi ani, Romania! Felicitari pentru M&A-ul cu Transilvania!
Sa dea Ferdinand sa ajungem la fel de destepti si de fericiti cum ne dam pe facebook. Si sa fim la fel de patrioti cum ne credem toti astazi. De mici suntem invatati ca tricolorul e “rosu, galben si albastru”, de fapt e invers, “albastru, galben si rosu”. Asta e Romania, lucrurile sunt uneori pe dos.

Interviu AGXECUTIVE

V-am tot plictisit cu bursa, asa ca azi vorbim despre agricultura.

Cand eram mic, parintii ma amenintau ca daca nu invat, o sa ajung la sapa sau la vaci. Am invatat, dar pare ca nu prea mult, pentru ca nu am ajuns departe de sapa (Norofert) si nici de vaci (Bonas).

Avem nevoie de irigatii, nu sunt impotriva slujbelor pentru ploaie, dar parca ar fi mai bine sa sfintim apa din tevile de irigatii decat pamantul uscat.

Cumparati teren agricol, nu se mai produce asa ceva, in loc sa cumparati crypto care se tot fabrica din nimic.

Bombardierul norocos

La Gala Ziarul Financiar au fost multi oameni importati, pentru mine cel mai important a fost bodygardul.

Pentru ca el e de fapt “Bombardierul norocos”, dar putini l-au recunoscut. Iarasi nu ne apreciem valorile! Mi-a dat un pupic si acum astept sa intre “speciala” pe bursa

Ahhh… Bucuresti

Daca eram rapit si ma trezeam in masina, dupa martorii din bord as fi stiut ca sunt in Bucuresti si soferul e fost taximetrist.
Rusine ridesharing, nu asa se trasporta o Excelenta.

Premiu bursa.ro

De acum, formula de adresare este “Excelenta voastra”.

Nu am luat premiul pentru cel mai mare investitor, nici pentru cel mai bun, nici pentru cel mai destept.

Am luat pentru cel mai activ, adica cel mai tare in gura. Cine nu e de acord, abia astept sa il contrazic in comentarii.

Costul de productie

Salut antreprenorule, ies cifrele alea?
Cand inflatia era stabila, la sfarsit de luna, daca profitul era prea mic, ziceai “Nicule, mai da-le 100 de lei (la preturi)”.
Acum cand inflatia si costurile fac breakdance, nu stii care este costul tau real si e posibil ca uneori sa fi vandut in pierdere, ca tu ai calculat doar costurile variabile.