October 2023

Alexa vs Alexe

Hey, Alexa, cum merge bursa? Astăzi, BET a urcat cu 1%. E +22% pe 2023

Hey, Alexe, cum merge bursa? O să ne ducem dracu și ție îți arde de întrebari stupide!

EKG

Nu e bine! Văd un pattern bearish

Mentiune


Cred ca in scoala am luat de 6 ori mentiune. Mi se pare un premiu inventat, doar ca sa te scoata in fata si ca sa rada de tine. Sunt unii si mai prosti decat tine, care nu iau nimic, dar nimeni nu stie de ei, dar tu trebuie sa vii in fata si sa recunosti ca esti prost si sa iti iei “premiul”.

Credeti ca nu se putea mai rau? S-au inventat si mentiune 1, mentiune 2, mentiune 3!

Cum ar fi ca la jocurile olimpice, langa podium, sa se faca o groapa, in care sa stea cei cu “mentiuni” si, in loc de medalie, sa le dea doar un snur!

Abia astept Gala Mentiunilor Oscar si Marea Mentiune la Formula 1.

BVB @ bizzClub Iasi

Impreuna cu Stefan Musgociu, de la BVB, am incercat sa dezleg urmatorul mister: de ce un oras cu multi antreprenori si investitori, cum este Iasul, nu are listate mai multe companii la bursa?

In fata unor antreprenori de succes din Iasi, Stefan a oferit perspectiva oficiala, iar eu cu cea de investitor, dar si de membru in (din ce in ce mai multe) Consilii de Administrație.
Bursa pare pentru pentru multi ceva foarte complicat si ii descurajeaza. Am povestit ce poate face bursa pentru ei, dar si ce trebuie sa faca si ei pentru bursa.

Sper ca am reusit sa setez asteptarile corecte ale celor care ar dori sa se listeze, povestind din greselile facute de altii, dar mai ales de mine si insistand pe relatia companie-investitor care trebuie sa fie un parteneriat.

Concluzia mea este ca daca o sa avem o listare din Iasi, aceasta va deschide apetitul multor altor companii.